Koper

9°C
Nekaj oblačnosti Humidity: 93%
NEDELJA
9°C / 24°C
PONEDELJEK
11°C / 23°C
TOREK
12°C / 16°C
SREDA
11°C / 21°C
ČETRTEK
10°C / 21°C
PETEK
10°C / 21°C
SOBOTA
11°C / 18°C

Starejši voznik z vožnjo v nasprotni smeri na hitri cesti povzročil prometno nesrečo med drugima dvema voznikoma

Na koprski hitri cesti je v sredo zvečer 77-letni voznik vozil v nasprotno smer. Vozilo, ki mu je 77-letnik pripeljal nasproti, je ob izogibanju čelnemu trčenju nato trčilo v drugo vozilo. Starejši voznik ni bil alkoholiziran, policisti ga bodo kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Starejši voznik z vožnjo v nasprotni smeri na hitri cesti povzročil prometno nesrečo med drugima dvema voznikoma

Voznika, ki sta trčila, sta se ustavila na bencinskem servisu. Zatem pa so policisti na operativno-komunikacijski center prejeli več klicev očividcev, ki so prijavljali vožnjo v nasprotno smer. Policisti so na kraj nemudoma poslali več policijskih patrulj.

Starejšega voznika so izsledili pri izvozu Koper - center. Ugotovili so, da je 77-letnik z osebnim avtomobilom peljal iz Dekanov proti Bivju. Na krožnem križišču je vstopil na hitro cesto proti Kopru in v nasprotno smer vozil po prehitevalnem pasu. S tem je povzročil nevarno situacijo, ki je imela za posledico prometno nesrečno med drugima dvema udeležencema, zato ga bodo policisti kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje, so sporočili s PU Koper.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.